Sunday, October 24, 2010

KAWAN KU......

nda lama lg cuti...then, nda lama lg practical....then...akan lama nda jumpa kawan2 aku yang bersekepala...until now, aku miss drg...sapa 2? no need to cakap la...sbb mereka baca jua blog ni (kalau pun baca la)...aku sedar kita agak jauh, walaupun nda jauh sangat...mungkin kali kita tggl d bumbung yang berbezakan....tp still, i need n misses u all...miss pa mcm kita dulu, and so on...untill i meet u all lg...never have friends mcm kamu...thnks girls...

Friday, October 22, 2010

exam!!

huiii....next week exam....study!!

gud luck to all my frens...
harap dapat jawab tnpa toyol...
harap dapat jawab dgn baik...
harap dapat jawab dgn tenang...


yooo...all da best!!

Tuesday, August 10, 2010

kata hati...

yooo...lama da nda update...actually x crita yang cuba mau dsampaikan, dsamping keadaan n masa yng limit untuk meng'update'...well then, since skarang aku ada masa...n ada hajat yang agak terbuku yang ingin cuba dsampaikan...again aku decide to write....

this actually dedicated to kawan2 aku merangkap bestfriend2 aku...yang banyak betul persoalan dlm hati drg...
bukan sengaja pun mo rahsia kan anything dgn kamu...but, aku rasa aku ni buruk sangat!! kalau kamu tau apa yang aku cuba sembunyi...aku tau kamu tau pasal APA...

tp aku anggap kmu kawan aku yang gilak2...yang aku perlu untuk teruskan hidup...yang aku perlu untuk melangkah tapak demi tapak...aku decide mo jawab apa yang kamu tertanya2 tu..mgkin secara tersirat...

what friends are for kan? lagipun kalau aku berahsia gini pun..aku rasa nda best...aku rasa yang aku cuba melarikan diri dengan kamu...cuba menidakkan apa yang ya...n tu secara tidak langsung buat aku jauh dgn kmu...huuu...aku sedih ni...jan macam2...

huhuhu...aku nda tau mcmana mo ckp...tp still aku harap kmu masi dgn aku...(agak serius ya!!)

mcm status ko la dyg..."friend is the one who knows all about you...and still likes you"....ni yang aku harap dari kamu...huhuhu...

susah aku mo guide diri aku...susah aku mo control pa yang aku rasa...tp ni la perasaan aku now..huuu..nda tau pa mcm aku boleh tejerat sampai begini skali....waaa...mati la aku ni...at the moment aku tulis ni...aku takut...takut betul yang one by one kawan aku gone...tp still hoping kmu cuba faham...walaupun payah untuk dfahamkan...


uhuhuhuhuhuhu....

Thursday, June 24, 2010

BORING..

now cuti...

ada tggl lebihkurang1mggu lagi...buruk...kejap jak cuti kami....gini la ba nasib urang yang nda seberapa mo bagus ni..huhuhu...

tp yang ternyata...kebosanan jua aku d rumah...huuuu...kan best lau cuti yang nda bosannn...mo yang ada masa tu d guna untuk...pergi melancong ka..camping ka..picnic ka...yang plg best...shopping..hhmm..ni nda..d rumah jak mengadap tv yang nda seberapa mo bulat tu...hehehe...
ada2 jak...ni pun boring ba ni.,..tu yang p conteng2 cini....

k..titik...noktah...fullstop...teda da mo cakap...

===sandukui...wer r u my sandukui..hehehe.... miss my sandukui...

Wednesday, June 16, 2010

my result...


haluu...

on 11 june 2010..ada lah hari yang paling aku n kawan2 aku (yang sama2 study la)...n even all students of uitm...sangat takut n neves..aku nda tau la kalau ada yang xda perasaan ni...mmg salut berabis aku ma tu urang..hehe..
ari ni la kami dapat access mo tgk result exam kami...sangat2 takut time tu...

aku dapat cek result after class...lebih kurang jam12pm lebih2 la...time tu ketar2 jari jemari aku tekan keyboard mo login...gilak le btl time tu...

skali tgk...aku bersyukur sangat2...sebab teda sangkut..mmg tu pun yang aku harap2..x terlintas d otak aku mo dapat 3pointer...inikan DL...hhmmm...nda la kali ah...



yahuu.....

on 22nd june 2010...aku exam lg...matai la ni...

k chow...

Monday, June 14, 2010

aduh...

believe it or not...for the first time after a long time...aku nda tido satu mlm...kimbet...

im broken...
im hurt...
im crying...
im dying...
im crazy...

im single...again...

Thursday, May 20, 2010

huhuhu...


hi...entry ari ni agak emosi ya..hehehe...

bila hati da berdetik kepedihan...jari pun mula menggambarkan kepedihan d sini...walaupun agak kaku, tp jari ttp myusun langkah berhati2 untuk meluah...bkn pd sesapa..tp pd diri sndiri...waduhhh...skema plak...nda best!! its not me then...hehehe...

well, just want to share somes...bagi kwn2 aku yg mmg tau aku, drg tau psl kwn aku ni...honestly, now no more da dia ni...after dia buat aku falling madly deeply sma dia...dia gone with the wind...aku pun nda faham...ni la persoalan aku nda dpt jwb...

y u should come if u want to go??
y u should say the word, if only u mean it only just a word??

to u bebeh!!
u told me once about ur life before, psl c dia, psl itu,ini, psl family ko, n tnpa d sedari i getting know u well..n plg la best u tell psl the one that u luv b4.....now i get wat u mean...im just not to good for u..n i think im not taste...
u've met me, i've met u..n u say that word over n over again, i dont know if u mean to say that, but for sure..u really made me fall...but now, tiba2 ko dingin ma aku, aku pun nda faham, ko ckp 2 mmg sikap ko, tp sblm ni?? bukan ko la?? bukan ko la yang ckp ma aku?? hhmm
once again...

Align Center

y u should come if u want to go??
y u should say the word, if only u mean it only just a word??

to me...please forget!!!

JIWA KACAU!!!!